Навчально-практичний центр громадського харчування

Навчально-практичний центр сфери громадського харчування з підготовки фахівців за професіями «кухар, кондитер, пекар»

Нормативно-правове забезпечення:

Наказ Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 02.07.2021  № 125 «Про затвердження переліку закладів професійної (професійно-технічної) освіти Київської області, на базі яких у 2021/2022 н.р. будуть створені навчально-практичні центри сучасної професійної (професійно-технічної) освіти за рахунок коштів обласного бюджету» Додаток 1 )

Наказ КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей» від 10.09.2021  № 144-О «Про створення навчально-практичного центру сфери громадського харчування з підготовки фахівців за професіями «кухар; кондитер; пекар» Додаток 2 )

Положення про навчально-практичний центр сучасної професійної (професійно-технічної) освіти сфери громадського харчування з підготовки фахівців за професіями «кухар; кондитер; пекар»  Комунального навчального закладу Київської обласної ради «Васильківський професійний ліцей» ( Додаток 3 )

Навчально-практичний центр сфери громадського харчування з підготовки фахівців за професіями «кухар; кондитер; пекар» (далі-НПЦ) створюється наказом директора ліцею  відповідно до наказу департаменту освіти і науки Київської обласної  державної адміністрації «Про затвердження переліку закладів професійної (професійно-технічної) освіти Київської області, на базі яких у 2021/2022 н.р. будуть створені навчально-практичні центри сучасної професійної (професійно-технічної) освіти за рахунок коштів обласного бюджету» від 02.07.2021 № 125, з метою вдосконалення практичної підготовки учнів, слухачів, підвищення кваліфікації педагогічних працівників, фахівців підприємств, впровадження у навчальний процес новітніх виробничих технологій та сучасного обладнання.

Керівник НПЦ – Муренко Лілія Вікторівна, майстер виробничого навчання з професії «кухар. кондитер»,

тел. (050) 239-92-32.

НПЦ пропонує:

1. Професійно-технічне навчання за професіями: «Кухар», «Кондитер»

№з/п

Код, найменування професії, кваліфікаційний розряд

Термін навчання, місяців

Вартість навчання, грн (2023 р.)

 1 

 5122 Кухар (3 розряду) 

 5 

 10000,00

 2 

 7412 Кондитер (3 розряду) 

 7 

 10000,00 

2. Професійну підготовку для дорослого населення: підвищення кваліфікації, перепідготовка, стажування.

Форма навчання: денна, вечірня, дистанційна

План роботи Навчально-практичного центру сфери громадського харчування на 2023-2024.