Навчально-практичний центр громадського харчування
Навчально-практичний центр сфери громадського харчування з підготовки фахівців за професіями «кухар, кондитер, пекар»
Нормативно-правове забезпечення:
Наказ Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 02.07.2021 № 125 «Про затвердження переліку закладів професійної (професійно-технічної) освіти Київської області, на базі яких у 2021/2022 н.р. будуть створені навчально-практичні центри сучасної професійної (професійно-технічної) освіти за рахунок коштів обласного бюджету» ( Додаток 1 )
Наказ КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей» від 10.09.2021 № 144-О «Про створення навчально-практичного центру сфери громадського харчування з підготовки фахівців за професіями «кухар; кондитер; пекар» ( Додаток 2 )
Положення про навчально-практичний центр сучасної професійної (професійно-технічної) освіти сфери громадського харчування з підготовки фахівців за професіями «кухар; кондитер; пекар» Комунального навчального закладу Київської обласної ради «Васильківський професійний ліцей» ( Додаток 3 )
Навчально-практичний центр сфери громадського харчування з підготовки фахівців за професіями «кухар; кондитер; пекар» (далі-НПЦ) створюється наказом директора ліцею відповідно до наказу департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації «Про затвердження переліку закладів професійної (професійно-технічної) освіти Київської області, на базі яких у 2021/2022 н.р. будуть створені навчально-практичні центри сучасної професійної (професійно-технічної) освіти за рахунок коштів обласного бюджету» від 02.07.2021 № 125, з метою вдосконалення практичної підготовки учнів, слухачів, підвищення кваліфікації педагогічних працівників, фахівців підприємств, впровадження у навчальний процес новітніх виробничих технологій та сучасного обладнання.
Керівник НПЦ – Постоленко Євгеній Сергійович, майстер виробничого навчання з професії «кухар. кондитер»,
тел. (050) 239-92-32.
НПЦ пропонує:
1. Професійно-технічне навчання за професіями: «Кухар», «Кондитер»
№з/п |
Код, найменування професії, кваліфікаційний розряд |
Термін навчання, місяців |
Вартість навчання, грн (2023 р.) |
1 |
5122 Кухар (3 розряду) |
5 |
10000,00 |
2 |
7412 Кондитер (3 розряду) |
7 |
10000,00 |
2. Професійну підготовку для дорослого населення: підвищення кваліфікації, перепідготовка, стажування.
Форма навчання: денна, вечірня, дистанційна