Новини

Естафета передового досвіду Школи педагогічної майстерності

Дата публікації: 06.02.2020 Рубрика: Новини ліцею

06 та 07 лютого 2020 року в рамках місячника методичної роботи в КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей» були проведені відкриті уроки з професійно-теоретичної та загальноосвітньої підготовки, як практична частина навчального семінару «Естафета передового досвіду Школи педагогічної майстерності».

Викладач спецдисциплін з професії «кухар; офіціант» Наталія Скварчинська провела урок-практикум з предмету «Організація обслуговування в ресторанах» на тему: «Особиста підготовка офіціанта до роботи, послідовність підготовки торгового залу з попереднім сервіруванням столів». Учні практично демонстрували навички майбутньої професії, коментуючи свій кожен рух і дію. Сервірували столи до сніданку, до обіду, бенкетні столи.

Викладач Ганна Бондар провела відкритий урок із зарубіжної літератури на тему: «Генріх Белль. «Подорожній, коли ти прийдеш у спа…». Засудження антигуманної сутності Другої світової війни». Здобувачі освіти працювали з текстом, складали асоціативне гроно, заповнювали таблиці символічного значення образів твору. Мультимедійна презентація доповнила емоційний настрій уроку.

Викладачі Скварчинська Н.Г. та Бондар Г.В. продемонстровали різні форми і методи роботи з учнями на уроці, завершуючи навчальний семінар «Естафета передового досвіду Школи педагогічної майстерності».