Новини

Семінар для здобувачів освіти нашого ліцею за напрямком перукарського мистецтва

Дата публікації: 30.01.2020 Рубрика: Новини ліцею

Традиційно початок нового року символізує собою появу нових трендів – не лише в моді, але і в beauty-індустрії, перукарському мистецтві та колористиці. Кожна людина, яка хоче успішно розвиватися у цих сферах, має слідкувати за змінами тенденцій.

Саме тому 30 січня 2020 року для здобувачів освіти нашого ліцею за напрямком перукарського мистецтва пройшов під слоганом «Мистецтво кольору та блонду». До нас завітала Олена Дощанська, представниця бренду професійних продуктів для волосся JNOWA PROFESSIONAL, яка провела теоретично-навчальний тренінг по фарбуванню волосся в блонд з практичним відпрацюванням на моделях.
Учениці першого та другого курсу не лише відкрили для себе нові секрети та рекомендації по фарбуванню, а й мали змогу на практиці опрацювати теоретичну базу під контролем професіонала з колористики.

Спасибі Олені та бренду JNOWA PROFESSIONAL за проведення інформативного тренінгу на актуальну тему! А ми, запрошуємо усіх бажаючих до нас, хто хоче покращити свій зовнішній вигляд - пофарбувати волосся за новими, здоровозберігаючими технологіями!