Новини

Відкриття нового сучасного освітнього простору для нашої молоді індустрії сфери краси-для перукарів - модельєрів

Дата публікації: 13.09.2024 Рубрика: Новини ліцею

Сьогодні, в День перукаря в Україні, 13 вересня 2024 року у КНЗ КОР                          «Васильківський професійний ліцей» відкрили новий сучасний освітній простір для нашої молоді індустрії сфери краси - для перукарів - модельєрів! 
Ми дякуємо нашим друзям-партнерам сфери бізнесу, які зробили сьогодні неймовірний внесок у розвиток нашого закладу, подарувавши нам новий Навчально-практичний центр краси для перукарів та модельєрів. 
Це справжнє свято для всіх нас!
Дорогі наші друзі! Ви створили справжнє диво для нашого ліцею! 
Простір, який сьогодні відкрився перед нашими учнями, є не лише сучасним, але й одним з найкращих у професійній освіті. Завдяки вам наші діти матимуть можливість отримати новітні знання і вміння, що дозволять їм будувати успішне майбутнє.
Особливо хочемо підкреслити значимість цього досягнення для нашого ліцею, який зазнав руйнувань у перші дні війни. 
Ваші зусилля, ваше милосердя та підтримка дали нам новий шанс, нову надію. 
Це не просто допомога, це дарунок, який змінить життя наших учнів.
Ми щиро дякуємо усій команді Благодійного фонду "Твоя Опора" та компанії Лореаль Україна, бренду "Matrix" за ваші щирі серця та величезну матеріальну допомогу. Ви показали приклад справжнього милосердя та великої людяності.
Від імені всієї нашої команди Васильківського професійного ліцею щиросердечно дякуємо вам за це від усього серця! 
Нехай цей простір надихає наших учнів на нові звершення, а ви завжди залишаєтесь прикладом доброти, милосердя та невтомної підтримки!