Новини

Стартували короткотермінові курси з підготовки кваліфікованих робітників з професії «електрозварник ручного зварювання»

Дата публікації: 01.08.2024 Рубрика: Новини ліцею

Програма розвитку ООН працює нині близько у 170 країнах світу, допомагаючи долати бідність, нерівність, дискримінацію, допомагає країнам досягти мети сталого розвитку.
Мета ПРОООН в Україні – розбудова миру та відновлення постраждалих від війни районів, підтримка внутрішньопереміщених осіб.
01 серпня 2024 року на базі КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей» завдяки партнерству ПРОООН з органами влади, громадським суспільством, бізнес-партнерами стартували короткотермінові курси з підготовки кваліфікованих робітників з професії «електрозварник ручного зварювання».
15 слухачів приступили до навчання професійних навичок такої необхідної для України професії – електрозварник. Серед них ті, хто втратив роботу через агресію рф, хто прагне реалізувати себе в новій фаховій діяльності. 
Протягом 4 тижнів слухачі набуватимуть професійних компетентностей виконувати ручне дугове зварювання простих і середньої складності деталей, вузлів та конструкцій.
Для учасників створені усі необхідні умови для повноцінного навчання, а саме: закуплено устаткування, обладнання, розхідні матеріали, спец форма та предмети захисту. Курсисти мають змогу безкоштовно навчатись та харчуватися. По завершенню курсів кожен отримає відповідний сертифікат про набуту професію.
Успіхів, шановні слухачі, та нових досягнень.
Дякуємо агентству ПРОООН в Україні за можливість навчатись та розвиватись.
Віримо в Перемогу з вірою в Україну.