Новини

Друзі, вітаємо! Радісна новина для Васильківської громади та нашого ліцею!

Дата публікації: 27.05.2024 Рубрика: Новини ліцею

З гордістю повідомляємо, що КНЗ КОР "Васильківський професійний ліцей" відібрано до напряму «DECIDE: ПРОФТЕХ», який реалізує Швейцарсько-український проєкт DECIDE у партнерстві з Міністерством освіти і науки України.

Перемога у відборі відкриває перед нашим закладом багато можливостей:
•    розробити стратегію інституційного розвитку;
•    підтримати участь викладачів та майстрів у програмах професійного розвитку;
•    поліпшити партнерство з бізнесом.
•    
Крім цього, наш заклад отримає грант у розмірі 3,6 млн грн на створення профорієнтаційної майстерні.

Ми радіємо, що до участі у напрямі відібрано і нашу громаду! Васильківська міська територіальна громада Обухівського району Київської області отримає від DECIDE грант та експертну допомогу в організації профорієнтаційних заходів. Представники нашої громади зможуть долучитися до професійних програм з підготовки кар’єрних радників, а також дві школи громади (ліцей № 7 та ліцей №8) візьмуть участь у пілотуванні матеріалів з профорієнтації Цюрихського педагогічного університету (Швейцарія) та організують екскурсії на підприємства для дітей.

Мета «DECIDE: ПРОФТЕХ» – об’єднати зусилля визначених обласних державних адміністрацій, 10 обраних територіальних громад та 10 закладів професійно-технічної освіти, шкіл і бізнесу, щоб побудувати ефективну систему профорієнтації та підвищити престижність професійної освіти серед молоді.

КНЗ КОР "Васильківський професійний ліцей" – ваш надійний шлях до успішної кар'єри! Вступайте до нас, розвивайте свої таланти, ставайте частиною економічного розвитку нашого регіону! Разом ми створимо майбутнє, де кожен зможе реалізувати свої професійні мрії!