Новини

Зустріч польського дитячого фольклорного колективу Roztocze з міста Томашув-Любельський у КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей»

Дата публікації: 17.01.2020 Рубрика: Новини ліцею

17 січня 2020 року в рамках угоди про співпрацю між  містом Васильків та містом Томашув – Любельський Республіки Польща у КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей» завітали представники дитячого фольклорного колективу Roztocze разом зі своїми наставниками.

Дітей гостинно зустріли у ліцеї, привітали з новорічними святами, познайомили з особливостями навчання у закладі професійно - технічної освіти, провели майстер-класи. У майстерні штукатурних робіт гості наносили декоративну штукатурку на трафарет і отримали власноруч виготовлений виріб на пам’ять. Здобувачі освіти ліцею з професії «Кухар. Офіціант» провели для юних поляків майстер - клас по приготуванню швидких сніданків, виготовленню шоколадних цукерок, імбирного печива та вафельних трубочок з шоколадом і горіхами. Гості залюбки смакували солодощами, панкейками із малиновим соусом, омлетом із сиром, складали серветки різними способами. Усіх присутніх здивували майбутні перукарі. Дівчата – моделі в українському національному одязі зі святковими зачісками вітали присутніх хлібом-сіллю.

Зустріч пройшла на високому рівні. І гості, і господарі заходу отримали масу позитивних вражень!