Дата публікації: 04.04.2024 Рубрика: Новини ліцею
04 квітня 2024 року наші талановиті кондитери III курсу направляються на виробничу практику на базу довіреного партнера ТОВ "Київський БКК".
Постійна співпраця з цим потужним підприємством дає нам можливість розширити наші горизонти і запустити додаткову кондитерську лінію, щоб наші здобувачі освіти могли отримати ще більше практичного досвіду та вдосконалити свої навички.
Варто зауважити, що освітні програми з професії «Кухар. Кондитер» у закладі розроблені відповідно до НАССР (ХАССП).
02 квітня 2024 року здобувачі освіти з професії «Кухар. Кондитер» складали фаховий іспит (перевірну роботу). Юні кондитери вражали екзаменаційну комісію розмаїттям та якістю приготовлених виробів. Бріош, яблучний крамбл, тістечно моті з ягідною начинкою, крем брюле карамель, мусове-ягідне тістечко, мигдально-сморидинове антраме, шоколадний рулет з кремом «Шарлот», мафіни з кремом глясе, тістечко «Даніш», тістечко шу, еклери з ванільним кремом – ось далеко не повний перелік смаколиків, які готували учні.
Бажаємо нашим здобувачам освіти великих успіхів, набуття нових навичок, кар’єрного розвитку та процвітання.