Новини

XXVII Чемпіонат СПУ

Дата публікації: 12.03.2024 Рубрика: Новини ліцею

Світ краси та стилю вчергове відчинив свої двері для здобувачів освіти І-ІІІ курсів з професії «Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник» КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей». 

12-13 березня 2024 року XXVII Чемпіонат СПУ зібрав талановитих, креативних, наполегливих, невтомних професіоналів та юніорів перукарського мистецтва та манікюру.
Пишаємося нашими переможцями й учасниками Чемпіонату, які сміливо заявили про свій професіоналізм!

Вітаємо:
•    Кузьменко Олександру за 3 місце у номінації "Сучасні текстури". Її роботи вразили усіх своєю інноваційністю та естетикою.

•    Білокінь Вікторію за 2 місце у номінації "Комерційна зачіска з елементами плетіння". Її творіння переплели моду та функціональність, захоплюючи уяву кожного гостя виставки.

•    Мойсеєнко Анастасію за 1 місце у номінації "Стильний хвіст". Роботи Анастасії відзначилися бездоганною технікою та неперевершеним стилем.

•    Бойко Дар'ю за 3 місце у номінації "Стильний хвіст". Творіння Даші привернули увагу журі елегантністю та оригінальністю образу.

•    Богорад Софію за 1 місце у номінації "Класичний жіночий манікюр" та 2 місце у номінації "Салонне покриття гель-лаками". Роботи цієї майстрині вирізняються перфекціонізмом та неперевершеним смаком.

•    Дяк Валерію за 3 місце у номінації "Чоловічий манікюр". Майстерність Валерії вразила журі пристрастю до деталей та бездоганною роботою.

Перемоги наших здобувачів освіти - це не лише свідчення про їхній талант, наполегливість та старання, але й потужний крок до професійного зростання та визнання у світі краси та стилю. 
Тож нехай ці досягнення будуть лише початком неймовірного шляху до успіху!