Новини

ВІДКРИТТЯ ШОУРУМУ «ГарнаЯ»

Дата публікації: 15.03.2024 Рубрика: Новини ліцею

Друзі, сьогодні ми відкрили у ТЦ City м. Васильків новий освітній простір - шоурум «ГарнаЯ», де поєдналися творчість, навчання та підприємництво. 

Побажала успіху та процвітання нашому професійному закладу міський голова Наталія Баласинович, завітавши на відкриття магазину.

У сучасному світі молодь надихається не лише креативом, а й прагне розвивати власні підприємницькі здібності. 
"ГарнаЯ" - це не просто магазин, це те місце, де наші учні розвивають свої тверді навички та soft skils: уміння працювати в команді, спілкуватися з клієнтами, критично мислити, оформлювати та представляти портфоліо клієнту та керувати бізнесом. Тут кожен знаходить своє покликання та стає справжнім професіоналом!
Наш шоурум "ГарнаЯ" пропонує широкий спектр послуг, включаючи індивідуальне пошиття вишиванок та текстильних виробів, кулінарні дива від "Art House Грушевський, який відкрився на базі нашого навчально-практичного центру, послуги салону краси "BeGoodi", вироби з металу, графічний дизайн, майстер-класи для дітей і дорослих, а також освітні послуги з різних напрямків. Кожен може знайти щось, що відповідає його уподобанням та талантам. 
Приєднуйтесь до нас!
Змінимо світ разом!  Кожна покупка у нас - це не лише підтримка освітньої ініціативи, а й внесок у розвиток молодих талантів та економіки Київщини.