Новини

Профорієнтаційний фестиваль «ПРОФ FEST OK - 2019»

Дата публікації: 26.12.2019 Рубрика: Новини ліцею

Професійна орієнтація учнівської молоді - один з пріоритетних напрямів роботи Київської обласної державної адміністрації.
У Київській області реалізуються комплексний профорієнтацій проєкт «My Profi Project», націлений на розроблення, апробацію та впровадження моделі партнерства закладів загальної середньої освіти та закладів професійної (професійно-технічної) та вищої освіти, інноваційний профорієнтаційний бізнес-турнір.

26 грудня 2019 у КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей» відбулося справжнє свято - РЕГІОНАЛЬНИЙ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ «ПРОФ FEST OK - 2019» . Фестиваль зібрав близько 400 гостей та учасників: учнів - переможців бізнес-турніру, лідерів органів учнівського самоврядування, учнів – членів Київського обласного територіального відділення МАН України, роботодавців, соціальних партнерів, стейкхолдерів, керівників місцевих органів управління освітою, соціальних педагогів, відомих сучасних українських дизайнерів.

Фестиваль відвідала Міністр освіти і науки Ганна Новосад, яка привітала учасників заходу та наголосила, що вибір майбутньої професії - дуже важливий крок у житті кожної людини, адже професія багато в чому визначає людську долю.

Віра Рогова, директор департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, презентувала головні обласні профорієнтаційні програми і проєкти, що реалізуються з 2016 року в області та зазначила, що тільки системна, комплексна і цілеспрямована профорієнтаційна робота сприяє формуванню в молоді мотивації до праці, усвідомленому вибору професії та успішній самореалізації у житті.

У цей день в ліцеї працювало багато різноманітних локацій, серед яких – тренінг-студія «Soft Skills для успішності в житті та кар'єрі», бізнес-session «Підприємливість як інструмент досягнення успіху», проєкт-session «Проєктуємо успішне майбутнє», виставкові презентаційні івенти творчих робіт учнів ліцею «Мій дім на новорічні свята Home Sweet Home» та інші.