Новини

Черговий фаховий іспит у групі 12.2

Дата публікації: 16.02.2024 Рубрика: Новини ліцею

16 лютого 2024 року здобувачі освіти групи 12.2 підтверджували чергову кваліфікацію - «електрозварник ручного зварювання 4 розряду». Учні щойно повернулися з практики, де розвивали і закріплювали свої HARD SKILLS та м’які навички як майбутні фахівці.
Цьогоріч у складі кваліфікаційної комісії іспит приймали представники підприємства – партнера, роботодавця, з яким ліцей співпрацює уже близько 7 років - ПаРТ «Вентиляційні системи» м. Боярка.
Вікторія Коломієць, повідний спеціаліст відділу роботи з персоналом, та Євген Павленко, майстер цеху виготовлення моноблочних приточно-витяжних пристроїв ПрАТ «Вентиляційні системи», висловили вдячність дирекції та педагогам ліцею за співпрацю, відмітили висококваліфіковану підготовку учнів, які проходили практику на підприємстві, подякували здобувачам освіти за сумлінну працю та дисципліну, проявлені під час проходження виробничої практики. 
Приємно, що пятьох майбутніх випускників , а саме: Сурайченка Олександра, Венгловського Владислава, Іюніцова Сергія, Маломужа Романа та Кузьменка Кирила – запросили на роботу на підприємство на пільгових умовах: без співбесіди та стажування.
На іспиті здобувачі освіти на достатньому та високому рівні продемонстрували свої професійні навички, про що свідчать оцінки та якісно виготовлений виріб.