Новини

ЕЛЕКТРОД У РУЦІ, МАЙБУТНЄ В КОЖНОМУ ШВІ!

Дата публікації: 06.02.2024 Рубрика: Новини ліцею

06 лютого 2024 року в КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей» у рамках Місячника методичної роботи відбувся відкритий урок для здобувачів освіти гр.10.2 з професії «Електрозварник ручного зварювання» на тему: «Зварювання труби у важкодоступних місцях операційним швом».
Зварювання труб у важкодоступних місцях є важливою складовою процесу будівництва та експлуатації інфраструктури. Це завдання включає в себе роботу в обмежених просторах, на великій висоті чи в місцях з високим рівнем вологості, де звичайні методи зварювання можуть бути важкими або неможливими.
Майстер виробничого навчання Володимир Бишенко ознайомив присутніх з операційним зварюванням, технологією, яка дозволяє виконувати зварювання безпосередньо в процесі руху обладнання чи робочого елементу, що спрощує роботу у важкодоступних місцях. Показав переваги операційного зварювання труб з можливістю здійснення точних та надійних зварювальних робіт в умовах обмеженого простору. 
Професія електрозварника відкриває широкі можливості для кар'єрного зростання та особистого розвитку. Тому наші здобувачі освіти стають частиною цього захоплюючого світу зварювання та приймають виклик створення міцних та надійних з'єднань у будівництві майбутнього.