Новини

Освіченість кухарів, їх комунікабельність та креативність - запорука міцного здоров'я української нації

Дата публікації: 05.02.2024 Рубрика: Новини ліцею

05.02.2024 - відкритий урок на тему "Написання власних назв. Мистецтво створення власних назву у кулінарії" провела викладач української мови та літератури Марина Іваницька для здобувачів освіти гр.11.5 з професії "Кухар. Кондитер". 
Кухар - це впершу чергу творець смачного і привабливого. 
Здобувачі освіти повторили правила написання власних назв, опрацювали цікаві історичні факти про створення назв страв, розділили їх побутування за областями України. Переконалися у важливості написання власних назв у кулінарії: робота у групах зі створення міні-проєкту "Меню майбутнього", яке пропагує здорове харчування, дало можливість учням продемонструвати креативність та підприємливість, фінансову грамотність.