Новини

Інженерний тиждень: день четвертий - "Картон у будівництві"

Дата публікації: 25.01.2024 Рубрика: Новини ліцею

День четвертий "Інженерного тижня" належав темі, яка розкрила унікальність та потенціал будівельного матеріалу - картону. Здобувачі освіти активно вивчали цінність та безмежні можливості, які картон пропонує в галузі будівництва та дизайну.
Основним акцентом цього заходу був бінарний урок, які провели викладач фізики Марія Трьохбратська та майстер виробничого навчання Оксана Савчук з фізики та будівельних матеріалів під назвою "Картон - будівельний матеріал", спрямований на учнів, які обирають професію "Муляр. Штукатур". 
Під час уроку учні вивчили історію виникнення картону та його сучасне використання в будівництві. Окрім того, була надана можливість розглянути виготовлення меблів із картону, що сприяло розвитку творчих навичок та відкривало нові можливості в сфері дизайну.
Важливим аспектом заходу було обґрунтування важливості використання альтернативних будівельних матеріалів. Учасники не лише освоїли практичні аспекти використання картону, але й засвоїли значення його застосування у сучасному будівництві.
Набуті знання та практичні навички надихають нашу молодь на реалізацію ідей у практичній сфері. Сподіваємося, що це допоможе в розвитку сучасних та екологічно чистих рішень у будівельній галузі. Зараз знання - це не просто теорія, а засіб впровадження інновацій та створення збалансованих та стійких будівельних рішень.