Новини

День відкритих дверей: ваш крок до освітнього майбутнього

Дата публікації: 04.12.2023 Рубрика: Дні відкритих дверей

4 грудня 2023 року – День відкритих дверей у КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей» для учнів 9 та 11-х класів Васильківської гімназії №1, Васильківського ліцею №2, Кодаківської, Погребівської, Застугнянської, Данилівської та Калинівської гімназій.

Учасники  заходу мали нагоду глибоко ознайомитися з різноманітними професіями, які пропонує   ліцей для абітурієнтів у 2024 році. 
Учні та педагогічні працівники разом провели захоплюючу екскурсію навчально-практичними центрами та виробничими майстернями, де застосовується сучасне мультимедійне обладнання. Це дозволило учням оцінити можливості для свого майбутнього та зробити інформований вибір у сфері освіти та професійного розвитку.
В умовах  воєнного стану особливо важливим є вибір професії з урахуванням майбутніх перспектив працевлаштування та розуміння, які професії залишатимуться актуальними на ринку праці. Зустріч із представниками ліцею дали змогу учням визначитися з вибором шляху навчання та розвитку.

Нехай цей День відкритих дверей буде для всіх учасників важливим етапом у підготовці до свого майбутнього! Віримо у ваш успіх. Обирайте свій шлях з розумінням та ентузіазмом! 
Не втрачайте шансу стати частиною нашої активної та інноваційної спільноти! 
Долучайтесь до нас, адже ваша освіта - це ваша ключова перевага на шляху до успіху! ??

Раді повідомити, що РОБОТА ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ – 2024 розпочалася! 
Подати попередню електронну заяву на вступ можна за посиланням: 
https://forms.gle/E4xH85udj5mXZ3368

тел. 050-239-92-32