Новини

Обласний пошуково-інформаційний проєкт «Київщина кулінарна: традиції та сучасність»

Дата публікації: 19.12.2019 Рубрика: Новини ліцею

19 грудня 2019 року здобувачі освіти ліцею з професії «Кухар. Офіціант» звітували про свою роботу у ІІ етапі обласного пошуково-інформаційного проєкту «Київщина кулінарна: традиції та сучасність».

Творчі групи досліджували традиційні кулінарні страви Київської області та Васильківщини: короп фарширований цілий, короп фарширований кругляками, зрази грибні, зрази картопляні, вареники з капустою, вареники з картоплею, гречаники, деруни фаршировані та інше.

Здобувачам освіти під керівництвом майстра виробничого навчання Наталії Скварчинської вдалося по-новому інтерпретувати страви та захопити всіх присутніх неймовірними ароматами та прекрасними смаковими якостями приготованої їжі.