Дата публікації: 19.12.2019 Рубрика: Новини ліцею
19 грудня 2019 року здобувачі освіти ліцею з професії «Кухар. Офіціант» звітували про свою роботу у ІІ етапі обласного пошуково-інформаційного проєкту «Київщина кулінарна: традиції та сучасність».
Творчі групи досліджували традиційні кулінарні страви Київської області та Васильківщини: короп фарширований цілий, короп фарширований кругляками, зрази грибні, зрази картопляні, вареники з капустою, вареники з картоплею, гречаники, деруни фаршировані та інше.
Здобувачам освіти під керівництвом майстра виробничого навчання Наталії Скварчинської вдалося по-новому інтерпретувати страви та захопити всіх присутніх неймовірними ароматами та прекрасними смаковими якостями приготованої їжі.