Новини

«ЗАРЯДЖЕНІ ГІДНІСТЮ І ЖАГОЮ СВОБОДИ»

Дата публікації: 21.11.2023 Рубрика: Новини ліцею

Цього року ми відзначаємо перший ювілей Революції Гідності - 10 років важливого етапу в історії України. Наш ліцей не залишився осторонь цієї великої події, і ми хочемо поділитися з вами кількома захопливими фактами та враженнями від наших заходів.

Інтерактивне навчання: "10 цікавих фактів про революцію Гідності".
Викладач історії та громадянської освіти Вікторія Мамчур підготувала цікаві дайджести, де здобувачі освіти дізналися про найцікавіші епізоди минулої революції. Підбиваючи підсумки, ми пишаємося інфографіками наших учнів, які вразили нас змістом та дизайном своїх робіт.

Проєкт "Інтерактивний сторітейлінг: 31 здобуток українців".
Здобувачі освіти ІТ-напряму брали участь у захоплюючому пошуковому проєкті. Найкращі інфографіки були нагороджені в номінаціях за змістовність та дизайн. Підкреслюємо роботи Гриненко Даші та Кобзара Артура як виняткові.

Уроки гідності та дослідження: "Історична постать Бандери".
Викладач історії та права Сергій Євдокименко провів урок-дослідження, де розглянуто історичну постать Бандери. Велися пошукові проєкти. Один з них - "Вивчаємо історію України за шевронами наших бійців".

Всі заходи, проведені в ліцеї шанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, військових, які полягли за понад 9 років російсько-української війни та цивільних, які загинули внаслідок ракетних обстрілів упродовж 636 днів широкомасштабного вторгнення рф в Україну.
Сьогодні ми об'єднуємося Гідністю. Від кожного з нас залежить майбутнє України. Разом ми сильні, разом ми гідні!
Пишаємося своєю історією!