Новини

Відкриття нової професії у Васильківському регіоні «Майстер ресторанного обслуговування. Майстер готельного обслуговування»

Дата публікації: 24.05.2023 Рубрика: Дні відкритих дверей

Сьогодні, розуміючи майбутній світ, який постійно змінюється та трансформується, аналізуючи запити роботодавців у кваліфікованих фахівцях, освітні заклади мають оновлювати систему навчання, перелік професій, щоб молодь в Україні обирала професію не через призму досвіду батьків, а через майбутні перспективи працевлаштування в умовах конкуренції.
З 01 вересня 2023 року Васильківський професійний ліцей відкриває нову професію у сфері готельно-ресторанного бізнесу на базі 11 класів.
24 травня 2023 року ліцей відвідали учні 11-х класів Васильківського академічного ліцею «Успіх» та Васильківських ліцеїв № 2 та № 6, вони мали змогу ознайомитись з новою інтегрованою професією: «Майстер ресторанного обслуговування. Майстер готельного обслуговування», оглянули сучасну матеріально- технічну базу, поспілкувалися з майстрами виробничого навчання та викладачами, які розповіли про:
- тонкощі побудови майбутньої успішної кар'єри, як в Україні, так і за її межами;
- широкі можливості для успішного працевлаштування у сфері готельно-ресторанного бізнесу та сфері туризму.
Вступна кампанія 2022/2023 розпочалась!