Новини

«ПРИГОТУВАННЯ БЕНТО-ТОРТУ «МЕДОВИК»»

Дата публікації: 10.03.2023 Рубрика: Новини ліцею

Бенто-торт — це мініторт, який призначений на одну персону. Його вага приблизно 300-400 г, діаметри, найчастіше, 10-12 см. Особливість цього десерту в тому, що він упаковується в екологічний бокс із цукрової тростини, а до нього додається еко-ложка або виделка, іноді — святкова свічка. Через невеликі розміри та особливості традиційного пакування бенто-торти ще називають «ланч-бокс» тортами.Такий десерт ідеально підійде як подарунок підлітку (він у них зараз дуже популярний), дитині (можна зробити оформлення у вигляді тваринки), подрузі, мамі або колезі. 
07 березня 2023 року в КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей» майстер виробничого навчання Вікторія Гайдаєнко презентувала для здобувачів освіти з професії «Кухар. Кондитер» майстер-клас по приготуванню бенто-торту «Медовик»».
Учасники майстер-класу ознайомилися з історією виникнення бенто-тортів та особливостями їх приготування.