Дата публікації: 21.02.2023 Рубрика: Новини ліцею
Класична шоколадна цукерка вже не є чимось цікавим та новим. Світ кондитерського мистецтва розширюється з кожним днем, а нові технології витісняюсь класичні. Корпусні цукерки - новий тренд у кондитерському мистецтві: тонкий шар натурального шоколаду та вишукані начинки всередині. Нарізна цукерка не потребує особливого інвентаря, але потребує знань для створення різних видів шарів: креме, конфі, зефіру, ганашу та інших текстур.
21 лютого 2023 року в КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей» майстер виробничого навчання Людмила Заєць презентувала для здобувачів освіти з професії «Кухар. Кондитер» майстер - клас по виготовленню сучасних солодощів.