Новини

ВСТУП 2023

Дата публікації: 14.02.2023 Рубрика: Дні відкритих дверей

Сьогодні, 14 лютого 2023 року, у КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей» розпочалася профорієнтаційна робота з учнями ЗЗСО Васильківської ТГ.
Майбутні випускники 9-х класів Васильківського ліцею №8, КНЗ КОР «Васильківська спеціальна школа» ознайомились із професіями, які нині в умовах війни найнеобхідніші на ринку праці:
-    кравець-модельєр;
-    електрозварник ручного зварювання; водій категорії «В»;
-    кухар;
-    кондитер;
-    оператор з обробки інформації та програмного забезпечення (ІТ-технології);
-    адміністратор;
-    муляр; штукатур;
-    перукар (перукар-модельєр);
-    манікюрник
Педагоги та здобувачі освіти ліцею продемонстрували гостям сучасні освітні технології, провели майстер-класи за професійним спрямуванням. Особливо актуальним був майстер-клас «Прапор Перемоги» у навчально-практичному центрі швейного виробництва. Усі ми прагнемо Перемоги, віримо, що незабаром в Україну прийде мир. Проте сьогодні ще лунають сирени, летять ракети, гинуть люди. Здобувачі освіти з професії кравець-модельєр заздалегідь підготували скляні банки із кришками, під час майстер-класу відшили синьо-жовті стяги України, закупорили їх у банки, щоб подарувати гостям, а згодом у великий День Перемоги розгорнути наші прапори над кожним містом і селом у кожній домівці, щоб наша Україна зацвіла синьо-жовтим кольорами на увесь світ.
   Учні відвідали навчально-практичний центр сфери послуг, навчально-практичний центр швейного виробництва, навчально-практичний центр громадського харчування, інформаційно-ресурсний центр, STEM-центр, мали змогу продегустували смаколики, приготовлені у зонованій їдальні. 
Якщо мрієш і хочеш  побудувати успішну кар’єру у сфері ІТ-технологій, б’юті сфері, сфері підприємницької діяльності в галузях будівництва, обслуговування, кулінарії, адміністрування тоді тобі до нас!

ВСТУПАЙ БЕЗ ІСПИТІВ
•    Вступ шляхом конкурсного відбору
•    Навчання безкоштовне
•    Кейсове навчання для успішної кар’єри 
•    Гарантована стипендія (у розмірі 1250 грн.)
•    Співпраця з успішними компаніями
•    Міжнародне партнерство
•    Працевлаштування за професійним спрямуванням
•    Гарантоване відкриття твого власного мікробізнесу
•    Гуртожиток, зонована їдальня