Новини

Cемінар "Зміни та сучасні тенденції в організації харчування в закладах загальної середньої освіти"

Дата публікації: 30.11.2022 Рубрика: Новини ліцею

23-24 листопада 2022 року майстри виробничого навчання кухарського напрямку Людмила Заєць та Вікторія Гайдаєнко відвідали практичний семінар, який був проведений для педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти за модулем "Зміни та сучасні тенденції в організації харчування в закладах загальної середньої освіти". Захід проходив на базі Державного професійно-технічного навчального закладу "Бориспільський професійний ліцей".
Професійні бренд - кухарі NATIONAL FOODSERVICE ASSOCIATION продемонстрували загальний огляд роботи інтелектуального пароконвектомату та багатофункціональної кулінарної системи, їхні переваги: мультифункціональність, відсутність залежності від кваліфікації персоналу під час роботи. Автоматизація процесів кухаря- це потужний виклик професійним навичкам майбутніх фахівців, новітні технології у приготуванні здорової їжі.