Новини

Поетапна атестація здобувачів освіти II курсу з професії «Кухар. Кондитер»

Дата публікації: 11.11.2022 Рубрика: Новини ліцею

Роби те, що можеш робити найкраще! Коли робота – хобі, а хобі – робота! ( Стів Джобс ) 
З таким меседжем сьогодні, 11 листопада 2022 року здобувачі освіти II курсу з професії «Кухар. Кондитер» писали свою кулінарну історію, щойно повернувшись із виробничої практики, яку проходили на підприємствах м. Києва.
Поетапна атестація розпочалась не за звичним часом о 8.30, а о 07.00 годині ранку, щоб встигнути до відключення електроенергіі написати свої кулінарні шедеври: про котлету по – Київськи, ризотто з грибами адамамія, штрудель з гарбузом та апельсином, рибний гратен, про сирники по-васильківськи, піцу 4 сири, лазанью, чізкейк з мигдалевою мукою та гарбузовим кремом, про шоколадний брауні з власним ванільним морозивом, про самсу з зірою та бринзою, про яблучний пиріг, про українські зрази з грибами, українські млинці з вишневим конфітюром, про еклери з манговим кремю і кумкватом, про вишневий штрудель з власним морозивом і молекулярною ікрою з м’яти…. 
Солодку, смачну кулінарну історію прочитало кваліфікаційне журі тих підприємств, де здобувачі освіти проходили виробничу практику: Юлія Гончаренко, начальник сектору людських ресурсів гіпермаркету «АШАН», Володимир Гребеножко, технолог гіпермаркету «Fozzy Group», а також іспит приймали голова комісії Людмила Постоленко, директор ліцею, Ганна Бондар, заступник директора, Віктор Козловський, старший майстер, Вікторія Гайдаєнко та Людмила Заєць, майстри виробничого навчання.
Вітаємо наших майбутніх професіоналів з успішним іспитом, усі склали екзамен на високому рівні! 
Попереду нові завдання , нові виклики та здобутки! 
Разом до Перемоги, відбудовувати нашу Україну та її економіку!