Новини

ДИВОВИЖНІ БУДІВЛІ ВАСИЛЬКІВЩИНИ. ДАЛІ БУДЕ...

Дата публікації: 11.11.2022 Рубрика: Новини ліцею

У просторах Інтернету часто можна зустріти інформацію про незвичайні будинки Європи, Америки. Але наша Україна не менш багата на дивовижні архітектурні знахідки.

Кожен куточок приховує в собі дивні, незвичайні, а іноді і химерні споруди. Тому згідно плану заходів із проведення обласного учнівського пошуково-історичного проєкту «Дивовижні будівлі України» 11.11.2022 року у КНЗ КОР "Васильківський професійний ліцей" відбулася презентація творчого пошукового проєкту «Дивовижні будівлі Васильківщини».

Викладач історії Вікторія МАМЧУР та здобувачі освіти гр. 10.3 професії «Муляр. Штукатур» збирали інформацію та аналізували будівлі в рідному Василькові. До їх списку віднесли такі споруди як синагога Бекер та повітові присуствєнні місця. Це дивовижні будівлі, які цікаві архітектурними стилями та глибоким історичним корінням. Також, як аналог таких стилів, здобувачі освіти презентували архітектурний стиль синагоги в Шаргороді та повітові місця в Чигирині.

Цей проєкт дав можливість майбутнім будівельникам відчути себе видатними архітекторами. Поринути в історію свого краю та пишатися ще більше, що ми українці!