Новини

Екскурсія здобувачів освіти на фабрику ПП «Ярослав»

Дата публікації: 10.10.2019 Рубрика: Новини ліцею

10 жовтня 2019 року здобувачі освіти КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей» з професії «Швачка. Кравець»  відвідали  потужне виробництво «Ярослав», яке  розташоване у мальовничому місті Богуславі, Київська область. Підприємство виробляє близько 1 млн. найменувань на рік. Лінії виробництва та обладнання постійно оновлюються та модернізуються.

Під час екскурсії представники ліцею мали змогу побачити процес виготовлення постільної білизни, пледів, ковдр, матраців, товарів для дітей, кухонного та інших видів текстильної продукції, виробництво бавовняних і льняних пледів.

З інтересом дізналися, що виробничі потужності компанії «Ярослав» включають: вишивальне обладнання, вишивальне обладнання з лазерної обрізанням «Richpeace» (Китай), стьобальне устаткування, ткацьке обладнання з жакардовим голівками, рапірні жакардові ткацькі верстати «Dornier», «Panter», «Smit textile Gs» (Італія, Німеччина), кареточні ткацькі верстати для дрібноузорчатих тканин Fast-R (Італія), кардочесальні, мотальні і снувальні машини виробництва Німеччини, настилочні комплекси «GERBER» (США), «APOLLO» (Італійсько-румунське виробництво), крутильні і прядильні машини Volkmann, HDB (Бельгія, Німеччина). На завершення екскурсії учні мали змогу придбати приємні сувеніри на згадку.

Адміністрація ліцею висловлює ПП «Ярослав» щиру вдячність за організацію змістовної та натхненної екскурсії для майбутніх кваліфікованих працівників та плідну співпрацю в інтересах обдарованої молоді.