Новини

Використання ІКТ на різних етапах уроку

Дата публікації: 02.02.2022 Рубрика: Новини ліцею

    Сучасний урок – це урок демократичний. Він проводиться не для здобувачів освіти, а разом з ними. У молоді ключовими засобами взаємодії з навколишнім світом стають гаджети та девайси. 
    У рамках Місячника методичної роботи 02 лютого 2022 року в КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей» пройшов семінар «Використання ІКТ на різних етапах уроку». Своїм досвідом роботи поділилися викладач фізики Наталія Каркищенко та викладач астрономії Марія Трьохбратська. Педагоги акцентували увагу на застосуванні та використанні сервісів LearningApps - для повторення, тренування та закріплення знань, тестування на освітньому порталі “На урок” - для перевірки знань та набутих умінь, YouTube - добре відомий здобувачам освіти та популярний відеохостинг для розширення уяви та впровадження пошукового методу дослідження, дошку Miro - як візуалізацію набутих знань для перевірки та закріплення знань, Jamboard, Padlet та Google Forms - для анонімного вхідного та вихідного опитувань з метою розуміння бажань, уподобань та зацікавлень учнів.
    «Сучасний урок- це твір мистецтва, де педагог уміло використовує всі можливості для розвитку особистості здобувача освіти».