Новини

І (ВІДБІРКОВИЙ) ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ WORLDSKILLS UKRAINE У 2019-2020 З КОМПЕТЕНЦІЇ "КЛАДКА ЦЕГЛИ"

Дата публікації: 24.10.2019 Рубрика: Новини ліцею

24 жовтня 2019 року на базі КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей» успішно проведено І (відбірковий) етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «Worldskills Ukraine» з компетенції «Кладка цегли».

За право називатися кращим і представляти Київщину на Всеукраїнському конкурсі змагалися 5 учасників: 

  • Коломієць Сергій Віталійович, здобувач освіти ДНЗ «Богуславський центр професійно-технічної освіти»;
  • Харченко Андрій Віталійоич, здобувач освіти КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей»; 
  • Ганенко Максим Андрійович, здобувач освіти  ДПТНЗ «Яготинський центр професійно-технічної освіти»;
  • Попов Артем Петрович, здобувач освіти ДНЗ «Тетіївське професійно-технічне училище»; 
  • Прозоровський Семен Іванович, здобувач освіти  ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу».

Оцінювало конкурс компетентне журі у складі О. Мельниченко – начальник ЗАТ «Райагробуд», О. Заріпов – виконроб СПД ФОП «Заріпов А.В.», Т. Полеся – заступник начальника ПМК-19, О. Гаврилюк – приватний підприємець, П. Возний – директор ВАТ «Тетіївська ПМК-19».

Секретарем конкурсного журі призначено Л. Уманську - методиста   НМК ПТО у Київській області. З вступним словом і побажаннями  успішної участі у конкурсі виступив А. Нетреба –методист   НМК ПТО у Київській області.

Учасники змагань довели, що прагнуть бути першими в усьому, прагнуть гармонії і самовдосконалення фахової майстерності. Але конкурс для того і проводиться, щоб визначити кращого!

Право змагатися на Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності «Worldskills Ukraine» виборов учасник Прозоровський Семен Іванович, здобувач освіти ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу.

Бажаємо фіналісту Семену перемоги на Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності «Worldskills Ukraine».