Новини

6 грудня відзначається День Збройних сил України!

Дата публікації: 06.12.2021 Рубрика: Новини ліцею

   Це свято має особливе значення. Адже, Україна вперше за роки незалежності зі зброєю в руках відстоює своє право на територіальну цілісність. Кожен українець розумом і серцем відчув місію наших військових, котрі ціною власного життя захищають цілісність та суверенність країни.
  З нагоди відзначення Дня Збройних сил України в інтерактивній читальні КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей» оформлена книжкова виставка «Збройні сили України – гордість та міць нашої держави», на якій представлені книги з історії нашої держави, військової справи та художня література сучасних письменників. 
  В актовій залі КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей» відбувся урочистий захід «Свято доблесті та мужності!». На свято завітали представники Обухівського РТЦК СП, а саме: старший офіцер відділення обліку мобілізаційної роботи 
I-го відділу Обухівського РТЦК СП капітан Сергієнко Юрій Володимирович та інструктор відділення рекрутингу та комплектування I-го відділу Обухівського РТЦК СП молодший сержант Ільїн Микита Сергійович, які поділились своїм досвідом проходження служби у Збройних силах України та спогадами про події у зоні АТО.
   Щиро вітаємо всіх військовослужбовців з Днем Збройних сил України та бажаємо незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх Ваших мрій і побажань!