Новини

Ліцей відзначає 25-річницю Конституції України

Дата публікації: 24.06.2021 Рубрика: Новини ліцею

У 2021 році вся наша країна відзначає 25-ту річницю Конституції України. До цієї визначної дати у житті нашої держави долучився і КНЗ КОР Васильківський професійний ліцей. 24 червня 2021 року у ліцеї відбулося свято верховенства права: молодіжно-правовий квест «Молодь і Конституція» з майстер-класами  професій. Кульмінацією свята стала церемонія розгортання державного прапору. 
Метою молодіжно-правового квесту було нагадати основні розділи Конституції України, проголошені нею права, свободи та обов’язки громадян нашої держави. Майстри виробничого навчання підготували патріотичні майстер класи на локаціях. Шість молодіжних команд переміщалися станціями, де для них були підготовлені теоретичні та практичні завдання.

Переможцями квесту стала команда «Кравців», друге почесне місце вибороли «Перукарі. Манікюрники», трете місце посіли «Муляри. Штукатури». Смак перемоги «Кравці» відчули у повному розумінні цього слова, отримавши від наших Кухарів винагороду  -  торт у вигляді книги. Директор ліцею Людмила Постоленко нагородила переможців дипломами та вручила подарунки. 
Вітаємо нашу незалежну Україну з Днем Конституції.