Новини

Тренінги для випускників  2021 року «Шляхи формування успішної кар’єри»

Дата публікації: 23.04.2021 Рубрика: Новини ліцею

Випускники закладів професійної освіти  часто не мають  практичних навичок  з працевлаштування. Їм не вистачає відповідальності, стресостійкості, комунікативних здібностей та вимогливості до себе. Саме ці ознаки роботодавці вважають ключовими при виборі кандидата на вакансію.

У КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей» з метою упровадження єдиної науково-методичної проблеми закладу «Шляхи формування успішної кар’єри майбутнього випускника» протягом 2020/2021 року  був організований та проведений цикл тренінгів з п’яти модулів: 1) «Моя успішна кар’єра в моїх руках»; 2) «Я можу знайти роботу моєї мрії»; 3) «Я вдало працевлаштовуюсь»; 4) «Я зростаю професійно»; 5) «Я знаю, як відкрити власну справу».

Наразі соціальний педагог Алла Шевченко та практичний психолог Олена Пєстрікова, застосовуючи дистанційні технології,  проводять заключний цикл тренінгів для випускників. Майбутні фахівці отримують інформацію щодо джерел пошуку вакансій, відпрацьовують навики в оформленні документів при прийомі на роботу, складають резюме, оволодівають мистецтвом співбесіди з роботодавцем. Нехай Вам щастить у всьому майбутні наші випускники.