Новини

Небесним янголам присвячується…

Дата публікації: 18.02.2021 Рубрика: Новини ліцею

  Минуле ХХ століття додало до історії такі терміни як «революція на граніті», Помаранчева революція, Євромайдан, «Революція Гідності». За кожним із них стоять героїчні сторінки сьогодення нашої держави.

      З метою належного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, сприяння утвердженню в Україні ідеалів свободи і демократії у КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей» 18 лютого 2021 року було проведено ряд заходів.

      Викладач історії та права Олена Журавкова  та рада лідерів здобувачів освіти ліцею узяли участь у тематичному заході «Герої не вмирають», переглянули цикл відеосюжетів про події 2014 року на Майдані. На знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян України учні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих та поклали квіти до пам’ятної дошки «Небесної сотні» у місті Василькові.

      Учні ліцею разом з викладачем історії та громадянської освіти Вікторією Мамчур долучились до перегляду матеріалів краєзнавчо - пошукового проєкту «Герої Майдану», метою якого стало висвітлення інформації про наших героїв – випускників, учасників Майдану та АТО, які виступили на захист демократичних цінностей нашої держави. 

     Вшануймо пам’ять тих Героїв, які віддали своє життя за перемогу добра над злом, правди над несправедливістю, за людську гідність і щасливе майбутнє свого народу.

Слава Україні! Героям Слава!