Новини

Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПРИ ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ БУДІВЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ»

Дата публікації: 20.11.2020 Рубрика: Новини ліцею

19 листопада 2020 року у режимі on-line відбулася Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Інноваційні технології при підготовці фахівців будівельної галузі», організована Білоцерківським інститутом неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України. Спільно із педагогічними працівниками ЗП(ПТ)О різних областей України у заході взяла участь Панченко Л.О., викладач математики та інформаційних технологій КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей».

Любов Олександрівна підготувала виступ на тему: «Практичні аспекти навчання для будівельників: від складного до простого». У своїй доповіді викладачка поділилася досвідом організації математичного проєкту із здобувачами освіти будівельного напрямку «Я будую свій дім», який проводиться в ліцеї в рамках року математики. Учасники проєкту переконалися  у необхідності і важливості математичних знань для реалізації власних бажань та мрій.